.: we theme :.

بهترین طراحی سایت و برنامه نویسی

.: we theme :.

بهترین طراحی سایت و برنامه نویسی

ترفند های باحال کامپیوتر






چگونه ویندوز خود را همیشه سالم نگه داریم


حتما تا به حال اتفاق افتاده است که بعد از نصب یک نرم افزار به هر دلیل سیستم عامل و برنامه های کاربردی شما آسیب دیده است حتی ممکن ویروسی شدن سیستم و یا پاک شدن چند فایل سیستمی علت بالا نیامدن ویندوز باشد.

در این گونه شرایط معمولا گزینه ای جز عوض کردن ویندوز و تمام برنامه های آن پیش روی کاربران نمی باشد .

برای جلو گیری از وقوع این حالت استفاده از (
GO BACK)بسیار مفید خواهد بود .همان طور که از نام این برنامه برمی آید این نرم افزار همیشه تنظیمات صحیح ویندوز را به خاطر می سپارد و در صورت نیاز کاربر وارد عمل می شود با استفاده از این برنامه دیگر هرگز به فکر عوض کردن ویندوز نباشید .

همچنین این برنامه می تواند تمامی فایلهای پاک شده از سیستم را دوباره بازیابی کند برای استفاده کافیست در زمان بالا آمدن ویندوز کلید
Space Bar را فشار دهید با ظاهر شدن صفحه(GO BACK) شما قادر خواهید بود سیستم را به حالتی صحیح در گذشته هدایت کنید.

قابلیتهای برنامه و نکات کلیدی در استفاده از آن بدین صورت می باشد :


1)این برنامه به طور معمول مقدار ده درصد از کل ظرفیت هارد دیسک را برای انجام فعالیتهای خود اشغال می کند.

2)این برنامه دارای خاصیت(
Auto-Revert ) می باشد این قابلیت قادر به بازگردانی اطلاعات به صورت خود کار است .

3)قابلیت بازگردانی کل هارد دیسک (
Revert Drive ) این قابلیت امکان بازیابی کل اطلاعات درایو را فراهم می کند.

4)بوت شدن از فلاپی دیسک این قابلیت سبب بوت شدن کامپیوتر از روی فلاپی می شود.

5)این برنامه به صورت خود کار از تمامی درایوهای سیستم محافظت می کند و نمی توان در حالت عادی محافظت از سیستم را محدود به درایو خاصی از هارد دیسک کرد .

در این جا به موارد و نکات اصلی در مورد نرم افزار اشاره گردید لازم به ذکر است این برنامه دارای جزییات فراوانی است که کاربران حتما در زمان استفاده به وجود آن پی خواهند برد .

لینک دانلود NORTON GO BACK با حجم 3.66 مگا بایت :

http://download.9down.com/Retail/Symantec.Norton.GoBack.v4.0.Retail-SSG.rar




چگونه امنیت کامپیوتر خود را بالا ببریم

ایجاد سیستم یکپارچه امنیتی :

با رعایت همه نکات زیر امنیت سیستم شما به طرز چشمگیری افزایش خواهد یافت :

1 )
Active نمودن ویندوز به منظور به روز رسانی ودریافت ونصب خودکار آخرین سرویس پک ها .
دقت کنید مسئله بالا از اهمیت بسیار بالائی برخوردار است ولی کسی به آن توجه ندارد انشاءاله بزودی و بطور مفصل چگونگی اکتیو و آپدیت کردن ویندوز را بطور کامل توضیح خواهیم داد .

 2 ) تهیه
Backup از فایلها و برنامه های حساس ( در موارد خاص تهیه پشتیبان در چند Hard Disk به صورت لحظه به لحظه و آنی )

 3 ) استفاده از برنامه های
AUTO RECOVER - این قبیل برنامه ها در صورت صدمه دیدن ویندوز و یا پاک شدن فایلها قادر به بازگرداندن اطلاعات و بازگشت به حالت قبل هستند.

 4 ) استفاده از آنتی ویروس
AntiVirus وSpy Sweeper و فایروال مناسب و قوی و از آن مهمتر UPDATE روزانه و مرتب آنها 
داشتن آخرین نسخه آنتی ویروس موجود در بازار قادر به حل مشکل شما نیست . عمده مشکلات را ویروسهای جدید ایجاد میکنند و تنها راه شناسائی و از بین بردن آنها آپدیت روزانه آنتی ویروس میباشد .

 4 ) استفاده از ویرژال درایو (
Virtual Drive ) - ویرژال درایو قادر است اطلاعات شما را از خرابی و صدمات ویروس همچنین سرقت اطلاعات تا حدود زیادی ایمن نگاه دارد زیرا در این حالت اطلاعات کد گذاری ( Encrypt ) شده و به صورت غیر مستقیم روی هارد ذخیره می گردند ( نکته : هرگز از برنامه هایی چون Folder Guard و ... استفاده نکنید چون این برنامه ها تا زمان فعال بودن سیستم عامل امنیت فایلهای امنیت شما را به صورت نسبی حفظ می کنند) پس همواره جز درایو سیستم عامل کل هارد دیسک را به صورت یک جا به یک یا چند درایو مجازی تبدیل کنید .

 5 ) همواره پسورد های خود را تغییر دهید و همه نکات امنیتی را در انتخاب پسورد رعایت کنید .

 6 ) استفاده از حساب کاربری
GUEST

 7 ) استفاده از
Screen Lock , Security Administrator و ... جهت ایجاد محدودیت های بیشتر در ویندوز

 8 ) استفاده از اکتیو کارت (
Active Card ) جهت اجازه دسترسی به اطلاعات حساس

 9 ) تبدیل فایل سیستم به
NTFS

 10 ) کنترل
PROSSES و ایجاد TASK LIST همچنین محدود سازی کاربران در ایجاد و حذف TASK ها

 11 ) بالا بردن امنیت در
Internet Explorer

 12 ) استفاده از برنامه های
Auto-Protect و System Works قوی برای چک کردن سیستم هانند Norton System Works

مراحل ایجاد و حفظ امنیت در سیستم به صورت فهرست وار بیان گردید پیاده سازی تمامی مراحل فوق نیاز به تخصص و تبحر دارد و برای کاربران عادی و غیر حرفه ای قطعا غیر ممکن است .

در قسمتهای بعد به تفکیک و بطور مفصل به این موارد خواهیم پرداخت .




ارسال فایل بدون اینترنت

 HyperTerminal  برنامه ای است که توسط آن می توانید با استفاده از خطوط تلفن (و بدون نیاز به اینترنت) فایلهایی را از هر نوع به دوستانتان ارسال و یا از آنها فایلهایی را دریافت نمایید.

شاید شما هم مانند من از ارسال فایلها توسط ابزار ذخیره سازی (مانند
CD، دیسک و...) خسته شده اید در این قسمت قصد داریم به بررسی یکی از قابلیتهای جذاب و کمتر شناخته شده ویندوز که توانایی بالایی در ارسال و دریافت فایلهای مختلف به نام Hyper Terminal بپردازیم.
HyperTerminal چیست؟
HyperTerminal برنامه ای است که توسط آن می توانید با استفاده از خطوط تلفن (و بدون نیاز به اینترنت) فایلهایی را از هر نوع به دوستانتان ارسال و یا از آنها فایلهایی را دریافت نمایید. در صورت کار با این برنامه در بسیاری از موارد شما دیگر نیازی به استفاده از اینترنت نخواهید داشت، بنابراین قادرید در هزینه های اتصال به اینترنت تا حد زیادی صرفه جویی کنید.

برنامه
Hyper Terminal به صورتی کاملاً ساده و آسان طراحی گردیده به صورتی که شما با چند بار کار کردن با آن می توانید با نحوه کار کاملاً آشنا گردید.

نکته: برای استفاده از
HyperTerminal شما به امکانات خاص نیاز ندارید فقط کافی است که کامپیوتر شما و فردگیرنده به یک مودم مجهز باشد تا شما از طریق خط تلفن فایل مورد نظرتان را ارسال و یا دریافت نمایید.

نحوه استفاده از
Hyper Terminal

برای فعال نمودن
HyperTerminal در ویندوز xp به روی کلید Start کلیک نموده و از منوی کشویی ظاهر شده به ترتیب Accessories < All programs < Hyper Terminal< Communications را انتخاب کنید تا پنجره Connection Description در روی صفحه نمایش ظاهر گردد.

در کادر فوق یک نام را برای اتصال وارد کرده و از قسمت
Icon یک آیکون را به دلخواه انتخاب نموده و بر روی کلید OK کلیک کنید.

در پنجره
Connect To از منوی کشویی Country / region کشور محل سکونت خود (که در اینجا IRAN را باید انتخاب نمایید مگر اینکه خارج از ایران زندگی می کنید)، AreaCode کد کشور، phonenumber شماره تلفن تماس و از منوی ConnectUsing ابزار مورد استفاده (که در این جا مودم می باشد) را انتخاب کرده و برروی کلید OK کلیک نمایید.

نکته: در قسمت
phone number شما باید شماره تلفن شخصی که می خواهید برای او فایل مورد نظرتان را ارسال کنید را وارد نمایید.

در پنجره
Connect شما کافی است بر روی کلید Dial کلیک کنید تا شماره گیری انجام گیرد. در این مرحله در صورتی که می خواهید تغییری در شماره تلفن تماس و یا محل سکونت خود دهید کافی است برروی کلیدهای Modify یا Dialing properties کلیک کرده و در کادرهای محاوره ای ظاهر شده تغییرات مورد نظر را اعمال نمایید. بعد از چند لحظه شماره گیری توسط مودم انجام می شود.

تنظیماتی که فرد گیرنده باید انجام دهد
برای دریافت یک فایل از طریق
HyperTerminal فقط کافی است در پنجره اصلی برنامه از منوی Call گزینه Wait For a Call را انتخاب نمایید. بعد از چند لحظه شما می توانید فایلهای ارسالی را دریافت کنید.

ارسال فایلها
بعد از اینکه در پنجره
Connect تنظیمات مربوطه را انجام دادید و توسط شماره گیری به شماره مربوطه متصل شدید. برای مشخص کردن فایلهای ارسالی از منوی Transfer گزینه Send File را انتخاب کنید تا کادر محاوره ای Send File در روی صفحه نمایش ظاهر گردد.
در کادر محاوره ای ظاهر شده برای انتخاب فایل مورد نظرتان بر روی کلید
Browse کلیک کنید تا کادر محاوره ای Select File to Send در روی صفحه نمایش ظاهر گردد.

در کادر محاوره ای فوق شما کافی است فایل مورد نظرتان را انتخاب نموده و بر روی کلید
Open کلیک نمایید و در کادر محاوره ای Send file بر روی کلید Send کلیک کنید تا عمل ارسال انجام پذیرد.

ارسال پیغام به صورت متن


بعد از اینکه به شماره مورد نظرتان متصل شدید در پنجره اصلی برنامه Hyper Terminal شما به صورت مستقیم می توانید متن مورد نظرتان را تایپ نمایید. متن تایپی در این قسمت برای دوست شما که به کامپیوتر او توسط برنامه Hyper Terminal متصل شدید نیز قابل مشاهده می باشد.

مشخص کردن محلی برای ذخیره سازی فایلهای دریافتی
شما به سادگی می توانید محلی را برای ذخیره سازی فایلهای دریافتی از طریق برنامه را به صورت پیش فرض تعریف نمایید. برای این منظور از منوی
Transfer گزینه Receive File را انتخاب نمایید تا کادر محاوره ای مربوطه در روی صفحه نمایش ظاهر گردد. در کار محاوره ای فوق شما با کلیک نمودن کلید Browse می توانید محلی را برای ذخیره سازی فایل دریافتی تعیین نمایید.

ذخیره سازی اتصال
بعد از برقراری ارتباط از طریق برنامه
Hyper Terminal، شما می توانید اتصال فوق را برای استفاده مجدد ذخیره نمایید. برای این منظور از منوی کشویی File گزینه Save را انتخاب کنید. با این کار اتصال شما با اسمی که شما برای آن مشخص نموده اید ذخیره می گردد، برای برقراری اتصال برای دفعات آتی، در زیر منوی Accessories < All Programs < Start HyperTerminal Communications کافی است به روی نام اتصال فقط کلیک کنید.

قطع نمودن اتصال
بعد از اینکه فایل های موردنظرتان را برای دوستانتان ارسال کردید و یا از آنها دریافت کردید، برای قطع نمودن اتصال به روی گزینه
Disconnect کلیک نمایید تا اتصال شما قطع گردد.

نوار ابزار برنامه
Hyper Terminal
در نوار ابزار برنامه HyperTerminal مجموعه دستورات پراستفاده به صورت آیکونهایی در دسترس شما قرار گرفته است. در صورتی که نوار ابزار برنامه در زیر نوار منوها وجود نداشت از زیر منوی View گزینه ToolBar را انتخاب کنید.





پارتیشن بندی هارد دیسک

ید. در اینجا سوالی مبنی بر (Save to cmos and exit (Y/N از شما پرسیده می شود. کلید Y را فشار دهید دهید تا سیستم دوباره Restart شود. بعد از Restart سیستم سه پیغام زیر ظاهر میشود: CD-ROM Start up menu 1.Boot from hard disk 2.Boot from CD-ROM
سپس گزینه
2 را اتنخاب کرده تا سیستم از روی CDبوت شود. بعد از آن پیغام های زیر صادر می گردد: Microsoft Widows98 Start up menu
1.Start Windows98 Setup from CD-Rom 2. Start Computer with CD-Rom support 3.Start computer without CD-rom Support 4.View the Help file شما گزینه 2 را انتخاب کنید . پس از چند لحظه جلوی پرامپت درایو (مثلاf:\> )فرمان Fdisk را تایپ و کلید Enter رو بزنید. فورا پیغامی مبنی بر اینکه ظرفیت Hard شمااز 512 بیشتر است ظاهر می شود. کلید Y وسپسEnter رو فشار دهید.
سپس صفحه اصلی
Fdisk ظاهر می شود.


Fdisk option current fixed disk drive:1 choose 1 of the following: 1.createe dos partition or logical dos drive
2.set active partition
3.delete partition or logical dos drive
4.display partition information Enter choice:…
این صفحه شامل گزینه هایی جهت انجام اعمال مختلف بر روی دیسک سخت می باشد.

توجه: در پارتیشن بندی و کار با
Fdisk با سه اصطلاح بر خورد می کنید که عبارتند از Primary , Extended , logical برخورد می کنید که سیستم عامل از دوتای اولی استفاده می کند.
درایو
C کامپیوتر همان Primary است و بقیه Extended هستند.
در
Fdisk ابتدا Primary و بعد Extended ایجاد می کنیم. وبرای حذف پارتیشن ها برعکس ایجاد آنها عمل می کنیم.
توجه : ابتدا در صورت وجود پارتیشن آنها را پاک می کنیم.

خوب از این پنجره اصلی گزینه 3 رو انتخاب کنید .سپس پنجره ای ظاهر می شود که از آن گزینه:
3.Delete logical dos drive in the extended dos partition
را برمی گزینیم.
بعد از این کار صفحهای شامل پیغام های زیر ظاهر می شود:
WARNING!Data in deleted logical dos drive will be lost What drive do you want to delete? سپس شما نام آخرین درایو Hard خودتان را وارد کنید وEnter را بزنید.سپس Enter

 Volume ظاهر می شود که شما یاید برچسب درایوتان را وارد کنید یا اگر بر چسبی ندارد Enter را بزنید. (اگه درایو شما برچسب داشته باشه مثلا به جای حرف D برچسب اون مثلا My Driveظاهر میشه) سپس پیغام زیر ظاهر میشه:] Are you sure?(Y/N)?[Y برای تایید حرف Yرا بزنید و بعد Enter و به همین ترتیب همه درایوهای منطقی(Logical) را پاک کنید.بعد از پاک شدن همه درایوهای منطقی پیغام زیر ظاهر می شود.

All logical drive deleted in the extended dos partition

 سپس چند بار دکمه Esc را بزنید تا وارد صفحه اصلی بشوید. (Fdisk option) بعد دکمه 3 (Delete partition.) از صفحه بعدی ظاهر شده

 (Delete extended dos partition)را انتخاب کنید.بعد یک پیغام (...........Warning) ظاهر می شود که باید شما کلید Yرا بزنید بعد Enter. سپس پیغام زیر ظاهر می شود: Extended dos partition Deleted دکمه Esc را بزنید تا وارد صفحه اصلی بشوید . (Fdisk Option). بعد باز گزینه 3 بعد از صفحه باز شده گزینه 1 را وارد کنید. تا پارتیشن اولیه خذف شود .

 (Delete primary dos partition). سپس پیغام

Warning data in the deleted primary dos partition will be lost.
زیرپیغام :
What primary partition do you want to delete?[1]
شما کلید
Enter رو بزنین.پیغام زیر ظاهر میشه: Enter volume? (     ) label در صورت وجود بر چسب آن را تایپ و Enter را بزنید در غیر این صورت Enter را بزنید.
پیغام
(:Are you sure) که گزینه Yسپس کلید Enter را بزنید. پیغام زیر ظاهر می شود: Primary dos partition deleted دکمه Esc را بزنید تا وارد صفحه اصلی بشوید .حالا پارتیشن های شما حذف شده است.

برای ایجاد پارتیشن از صفحه اصلی گزینه 1 یعنی

(1.Create dos partition or logical) را بزنید.

بعد از طی این مراحل صفحه ای با مشخصات زیر حاصل می شود :


Create dos partition or logical dos drive Current fixed disk drive:1
Choose 1 of the following:
1.create primary dos partition 2.create extended dos partition 3.create logical dos drive in extended dos partition
Enter choice:


سپس کلید 1 راتایپ و
Enter را بزنید . مدتی صبر کنید تا 100%  Completeو Verifying drive integrityتا 100%کامل شود. بعد از آن پیغام زیر ظاهر می شود :


Create primary dos partition
Current fixed disk drive:1
Do you wish to use the maximum available………………
Press Esc to return to fdisk options


کادر بالا از شما می پرسد که آیا می خواهید تمام دیسک سخت پارتیشن اولیه(
Primary)گردد؟شما دکمه N را تایپ کرده وسپس Enter را بزنید . سپس مدتی صبر کنید تا 100%کامل شود … بعد صفحه زیر ظاهر می شود:


Create primary dos partition
Current fixed………..
Total disk space is ……..mbytes (1mb=……….)
Maximum space available for partition is…….
Enter partition size in mbytes or ……….
Press esc …………


صفحه بالا ظرفیت هارد شما را که برای این عمل در دسترس می باشد را اعلام می کند شما باید در این مرحله برای درایو
Start up تان مقداری را در مقیاس مگا بایت وارد کنید (البته درصد هم می شود).

توصیه:
1.آنهای که هارد 20 دارند 3000 را بزنند 2.هارد 30 ،4000یا 4500 3.هارد 40 به بالا تا 80،6000 یا 5500 4.هاردهای 20 به پایین به نسبت 2500،2000،1500،1000 5......

بعد از وارد کردن مقدار Enter را زده تا پیغام زیر ظاهر شود :

 Primary dos partition created
سپس
Esc را زده تا وارد صفحه اصلی Fdisk بشوید .
از صفحه اصلی گزینه
ا(Create dos ………or logical) و از صفحه بعدی گزینه 2 (Create extended dos partition)را زده مدتی صبر کنید تا 100% کامل شود. سپس صفحه زیر ظاهر می شود:


Create extended dos partition
Current fixed……….
Partition status type volume label mbytes…….
C:1 primary…
Total disk space is……….
Enter partition size in mbytes or per…………………….
No partition define
Press esc……………


سپس کلید
Enter را بزنید. تا پیغام (Extended.)ظاهر شود.
حالا کلید
Esc را بزنید تا سیستم به طور اتوماتیک وارد بخش ایجاد درایوهای منطقی شود. مدتی صبر کنید تا 100%تمام شود سپس از صفحه بعدی ظاهر شده عدد دلخواه خودتان به مگابایت را برای درایو D:وارد کنید.مدتی صبر کنید تا100%کامل شود .

 بعد از این مرحله (یا احیانا Restart system)ماجرا را برای درایو های منطقی دیگر از قبیل E تا Z ادامه بدهید تا جاییکه هارد شما تمام شود.


توصیه:
سعی کنید که حتی الامکان درایو هایتان کم باشد معمولا 4 درایو کافیست بعد از اینکه تمام هارد پارتیشن بندی شد پیغام :
All available disk space in the extended dos
ظاهر می شود.
حالا دکمه
Esc را بزنید تا وارد صفحه اصلی بشوید. از صفحه اصلی گزینه

 2(Set active partition )را انتخاب کنید. در صفحه بعدی ظاهر شده کلید 1 را زده و Enter کنید. با عمل فوق درایو C شما به عنوان درایو Start up بوده فعال می شود. سپس پیغام

Partition 1   made active

 ظاهر می شود. بدین تر تیب پارتیشن بندی به اتمام میرسد .


نکته های قابل توجه :
1. ممکن است در بعضی از سیستم ها در حین عملیات های بالا Restart های متعددی انجام شود. 2. پس از عمل Fdisk حتما توسط دستور a:\format drive را برای همه درایوها انجام دهید تا به FAT 32 تبدیل شوند. 3. از Fdisk زیاد پرهیز کنید زیرا باعث خراب شدن هارد شما می شود. 4. زیاد عجله نکنید!



ادامه کار با سیستم هنگام از دست دادن هارد دیسک ، خراب شدن ویندوز و ... بدون ناراحتی

اگر هارد دیسک سیستم شما سوخته است و تا مدتی نمی توانید از کامپیوتر خود استفاده کنید زیاد ناراحت نباشید زیرا بدون هارد دیسک هم می توان از تمام امکانات یک کامپیوتر بهره برد ! سیستم عامل Knoppix نیاز به نصب مستقیم بر روی هارد ندارد و فقط فایلهای راه انداز خود را در حافظه سیستم قرار می دهد .برای استفاده ازاین سیستم عامل کافیست با تغییر در بایوس PC  آن را به بوت CD-ROM تغییر دهید از این پس با قرار دادن CD پس از چند لحظه به سیستم عامل Knoppix وارد می شوید .از جمله امکاناتی که Knoppix بدون نیاز به هارد دیسک در اختیار شما قرار میده عبارتند از :

1. اتصال به اینترنت

2. اتصال به شبکه محلی

3.پخش فایلهای صوتی و تصویری و...

4. نمایش درایو های هارد دیسک در صورت وجود هارد

5. نرم افزار های مانند Office و برنامه ها گرافیکی و بازی های تحت Knoppix

یه استفاده دیگه هم میشه از این سیستم عامل کرد :
واسه همه این اتفاق رخ داده که ویندوزتون خراب بشه و بخواین برنامه ها و اطلاعات خودتونو به سی دی منتقل و بعد از اون دوباره سیستمتون رو پیکربندی کنین !
خوب فکر نمیکنین استفاده از یه سیستم عامل کامل مثل
Knoppix اگه بهترین راه حل نباشه یکی از بهترینها....

لینک دریافت این سیستم عامل Knoppix

ftp://ftp.webtrek.com/pub/mirrors/knoppix/KNOPPIX_V3.6-2004-08-16-DE.iso

سایت رسمی شرکت سازنده 

 http://www.knoppix.com/

نکته :
1. برای دریافت سیستم عامل با استفاده از
Download Accelerator Plus باید فایل فرمت ISO را به ادامه فایل فرمتهای تعریف شده در آن اضافه کنید .

2. پس از دریافت سیستم عامل باید با استفاده از NERO و استفاده از گزینه BURN IMAGE TO DISK آنر بر روی CD رایت کنید .

3. حجم این برنامه خیلی زیاده و یه سی دی کامل رو پر میکنه بنابراین دانلودش فقط به کاربرانی که از اینترنت پر سرعت ( ADSL ) برخوردارند توصیه میشه ولی اگه تو بازار وجود داشت و یا دوستانتون دانلود کردن از دست ندینش که خیلی وقتها به درد میخوره . ( گرچه من خودم خیلیها رو میشناسم که برنامه های با حجم بالاتر از اینو هم نصف شبها با استفاده از DAP و ... با خطوط E1 دانلود کردن )





محافظت از فایل ها و پوشه های محرمانه توسط File Securer 3.55

 File Securer یک ابزار فوق العاده قوی هست که برای محافظت از فایل ها و پوشه های شما طراحی شده !

 این نرم افزار محافظت خودش رو در سطح kernel اعمال میکنه و از فایل هاتون در محیط ویندوز و خط فرمان محافظت میکنه.

طرز کار فوق العاده آسان این برنامه باعث میشه که بتونید در هر مکان و هر زمانی ، فایل ها و پوشه های خود را رمزی کنید.

قفل کردن و باز کردن یک فایل توسط یک کادر popup ساده انجام میشه و نیاز به کلنجار رفتن با برنامه نیست!

برای اینگون امور فقط کافی است بر روی فایل مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه موبوطه رو که میتونه " قفل کردن " و " باز کردن قفل " باشه رو انتخاب کنید.

به همین سادگی!بعد از قفل کردن یه فایل ، چنانچه شخصی بخواد به فایل شما دسترسی داشته باشه، کاردی باز شده و از فرد مورد نظر پاسورد را میخواد.

 قابلیت بسیار عالی این نرم افزار اینه که برای شما لیستی از پاسورد های غلطی که توسط مهاجم تست شده رو ذخیره و گزارش میکنه.

 این قابلیت از این جهت خوبه که شما میتونید امنیت پاسورد خودتون رو برسی کنید و ببینید که شخص مورد نظر تا چه اندازه به پاسورد شما نزدیک شده بوده!!!!( فایل کرک برنامه تو کامنت ها موجوده ).

 توجه مهم : در هنکام نصب اینگونه برنامه دقت لازم رو داشته باشید و به پیغام هایی که برنامه، در هنگام نصب میده توجه کنید!





دو راه جالب جهت نفوذ به ویندوز XP بدون رمز عبور!

یکی از مشکلات ویندوز xp راه نفوذ به آن در صورت فراموش کردن password می باشد . همانطور که همه شما می دانید xp امکان جالب switch user را دارد که می توان محیط را برای کار user های مختلف فراهم کرد . حالا اگر شما این password را فراموش کنید چاره چیست؟. در این حالت چند راه نفوذ هست و آن این است که در هنگام ظاهر شدن منوی کاربران در ابتدا ، دو بار کلیدهایALT+CTRL+ DELETE را فشار دهید سپس در قسمت نام کلمه administrator را تایپ کرده و قسمت password را خالی بگذارید و Ok را بزنید در این حال وارد سیستم می شوید. حال اگر در هنگام نصب ویندوز Xp برایAdmin پسورد گذاشته باشند چه کار کنیم؟ برای این کار قبل یا هنگام بالا آمدن ویندوز کلید F8 را زده سپس بسته به نوع نیاز خود بکی از گزینه های Safe Mode را انتخاب کنید. بعد از وارد شدن به ویندوز در منو Start کلیک کنید سپس گزینه RUN را انتخاب کرده ودر جای خالی عبارت Control userpasswords2 را تایپ کنید. پنجره باز شده دارای 2 TAB به نام هایUsers & Advanced می باشد. TAB Users را انتخاب کرده و تیک گزینه:User must enter a username and password to use this computer را بردارید. با برداشتن تیک این گزینه دیگر هنگام ورود به ویندوز از شما پسورد گرفته نمی شود. حالا با استفاده از گزینه Add می توان نام کاربری را به آن اضافه و با استفاده از گزینه Remove می توان نام کاربری را حذف کرد همچنین با استفاده از گزینه Properties می توان میزان دسترسی کاربران به ویندوز را تعیین کرد. در ضمن این راهها همیشه جواب نمیدن من حدود دو سال دنبال این کار بودم و بیش از ده روش برای این کار یاد گرفتم که هیچ کدوم قطعی نبود اما بالاخره یه راه صددرصد تضمینی یاد گرفتم که همیشه جواب میده و تو اینترنت ۱۹۰ دلار قیمتش بود من اونو از اینترنت دزدیدم ( شاید روشش رو بعدا یاد بدم ) ولی به هیچ کسی نمی دم.





فشرده سازی با روشی منحصر به فرد

  ویندوز XP دو نوع فشرده سازی را در اختیار کاربر قرار می دهد در روش اول که مطمئنا با آن آشنا هستید میتوان با کیلک راست بر روی فایل یا شاخه > انتخاب Send To > انتخاب گزینه Compressed (Zipped) Folder آنرا را فشرده ساخت آنهم با پسوند ZIP

اما روش دوم که خیلی جالبتر و در نوع خود بی همتاست به صورت زیر امکان پذیر است :

?) سیستم فایلی ویندوز XP بایستی حتما NTFS باشد (این سیستم فایلی بعد از دو سیستم آشنای FAT و FAT32 بوجود آمده و از سرعت و امنیت بیشتری در مقایسه با دو سیستم قبلی در نگهداری و ذخیره اطلاعات پشتیبانی می کند) برای اطلاع از سیستم فایل XP خودتان بر روی درایو حاوی ویندوز XP کلیک راست >انتخاب گزینه Properties > برگه General > در قسمت File system میتوانید نوع سیستم تخصیص داده را ببینید .

اگر در این قسمت عبارت NTFS به چشم میخورد می توانید به مرحله ? عزیمت فرمایید و گرنه باید نوع سیستم فایلی را به NTFS تبدیل کنید آنهم با استفاده از فرمان زیر که باید آنرا در خط فرمان داس وارد کنید

convert drive: /fs:ntfs

 که به جای عبارت drive نام درایو حاوی XP را بگذارید به نکته های زیر توجه کنید

الف) نکته فوق العاده مهم ) توجه داشته باشید که محتوای درایو با سیستم NTFS هرگز به کمک سیستم عاملی که بر پایه یکی از دو سیستم FAT یا FAT32 استوار است قابل دسترسی نخواهد بود.

ب) در هنگام نصب ویندوز XP نیز در مورد تبدیل سیستم فایلی به NTFS از شما سوال می شود که میتوانید با آن موافقت کنید همچنین فرایند تبدیل را می توانید به کمک برنامه سودمند Partition Magic به آسانی انجام دهید.

ج) به شخصه هنوز برنامه ای ندیده ام که با این سیستم مشکل داشته باشد مگر اینکه اصلا با نصب در ویندوز XP سازگاری نداشته باشد.

د) فرایند تبدیل حدود ?? تا ?? دقیقه بسته به حجم درایو طول خواهد کشید.

ه) فرمان بالا اطلاعات را پاک نخواهد کرد و طبیعتا نبایستی آسیبی به ویندوز برساند اما به پیامهای داده شده در حین کار حتما توجه کنید.

و) فرمان بالا بر روی هر درایوی قابل اجراست چه ویندوز روی آن باشد چه نباشد.

ز) اگر خدای نکرده زمانی از این تبدیل پشیمان شدید می توانید با استفاده از برنامه Partition Magic به حالت اولیه بازگردید.

?) اگر می خواهید یک درایو با سیستم فایلی NTFS را فشرده کنید بر روی آن کلیک راست > Properties > برگه General > انتخاب گزینه Compress drive to save disk space و اگر میخواهید فایل یا شاخه ای در درایو با سیستم فایلی NTFS را فشرده کنید بر روی آن کلیک راست > Properties > برگه General > دکمه Advanced > انتخاب گزینه Compress contents to save disk space

تذکر ?) ویندوز پس از انتخاب فایل فشرده شده به سرعت آن را از حالت فشرده در می آورد و پس از بستن دوباره به سرعت آن را فشرده میکند بدون اینکه شما چیزی مشاهده کنید.

تذکر ?) فشرده سازی می تواند تا حدی باعث کندی واکنش پذیری سیستم شود.

تذکر ?) به کمک فشرده سازی می توانید تقریبا فضای اشغال شده را به نصف کاهش دهید.

تذکر ?) فایلها شاخه ها و درایوهای فشرده شده به رنگ متفاوت نمایش داده می شوند.

تذکر ?) عمل unzip هم به راحتی و برعکس روش گفته شده در بالا امکان پذیر است.



خنثی کردن ممنوعیت راست کلیک در سایتها

احتمالا شما هم به سایتهایی مراجعه کردین که هنگام راست کلیک اخطار میده ,که نمی تونید از منوهای راست کلیک استفاده کنید . البته این روش های جلوگیری از راست کلیک اصلا مفید نیستن چون به هر حال کل صفحات سایت همراه با محتوی سایت توسط مرورگر در داخل History ثبت میشن . روش های زیادی وجود داره : 1. ساده ترین راه غیر فعال کردن Java Script هست . 2.دو تا کلیک (راست و چپ) رو با هم فشار بدین و با هم بلند کنید (این روش در بعضی از سایت ها کار نمی کنه) 2. در صفحه راست کلیک کنید , دکمه راست کلیک رو هم چنان پایین نگه دارید و بعد Esc را بزنید تا اخطار ناپدید شود . دکمه راست کلیک رو رها کنید , حالا می تونید از منو های راست کلیک استفاده کنید . 3. راه دیگه اینه که عکس یا هر چیز دیگه رو که در سایت هست و احتمالا شما راست کلیک رو برای برداشتن اون میخواین انجام بدین رو به صورت Drag and Drop در بالای مرورگر ( جایی که آدرس های اینترنتی رو وارد می کنید ) بکشید (بکشید و رها کنید)





رایت بیش از 700 مگابایت بر روی یک cd

  شاید برایتان پیش اومده باشه که مثلا یه برنامه دارید که حجمش از 700 مگابایت بیشتر باشه . و می خواهید اونو رایت کنید در این مواقع می بایست اون برنامه رو فشرده کنید که البته شاید باز هم اون برنامه تو سی دی جا نشه .

 با این ترفند می تونید بر روی سی دی های معمولی حتی تا 1 گیگا بایت اطلاعات ذخیره کنید .

ابتدا می بایست ببینید رایتر شما over burning ساپورت می کنه یا نه . برای تست این کار مراحل زیر را دنبال کنید :

ابتدا به برنامه Nero رفته و سپس کلید های ترکیبی Ctrl + R را فشار دهید . تو این پنجره ببینید که در قسمت Recorder information ،رو به روی عبارت Over burn عبارت supported نوشته شده است یا نه . اگر عبارت ساپورت نوشته شده باشد شما می تو نید از این ترفند استفاده کنید حال به منوی File رفته و قسمت preferences رو انتخاب کنید سپس در قسمت Expert features دقت کنید که عبارت enable over burn فعال باشد .در زیر همین گزینه مقدار مجاز over burn رو به دقیقه مشخص کنید حال به منوی File رفته و گزینه New را انتخاب کنید و در قسمت Multisession گزینه No Multisession را انتخاب نمایید .سپس در قسمت Burn عبارت Write Method رو به Disc at Once تبدیل کنید .

حال می توانید سی دی خود را رایت کنید مقدار رایت هم بستگی خیلی زیادی به رایتر داره .





فیلتر و پروکسی

کلمه پروکسی که امروزه زیاد شنیده می شود و همه جا مترادف با فیلتر و محدودیت بیان می شود .

اما فیلتر چیست ونحوه کار آن به چه صورت است ؟
Proxy Server معمولا به عنوان بخشی از دیوار آتش سرویس دهندگان اینترنت مورد استفاده قرار می گیرد و نحوه کار آن به این صورت است :

وقتی که کاربر در یک شبکه محلی می خواهد به یک سرویس دهنده اینترنت دست رسی داشته باشد یک در خواست از کامپیوتر به سرویس دهنده
Proxy می فرستد . سپس سرویس دهنده Proxy اطلاعات را از سرویس دهنده اینترنت به کامپیوتر درون شبکه داخلی می فرستد .

و به صورت دقیق تر
Proxy بسته های اطلاعات یعنی اطلاعات در حال عبور از شبکه را مورد کنترل و برسی قرار می دهد 0(اطلاعات در حال عبور شامل IP فرستنده و دریافت کننده همچنین Protocol مورد استفاده برای ارسال بسته های اطلاعاتی و اطلاعاتی از این قبیل می باشد )و می تواند انتقال بسته های مشخص را از اینترنت به شبکه داخلی و برعکس را مسدود کند.

این مطالب یک تعریف بسیار ساده از پروکسی است .

اگر می خواهید از دست فیلتر سایتها راحت بشید چند تا ترفند یادتون می دم.سیستم فیلتر مخابرات به این صورت هست که آدرس سایت ( url ) رو فیلتر می کنه اگر شما یه جای آدرس سایت در قسمت نوار آدرس ip سایت رو وارد کنید فیلتر از بین میره به این صورت که از منوی start گزینه ی run رو انتخاب کرده و دروانجا عبارت cmd رو تایپ کنید تا ئارد داس ویندوزی بشه حالا اگر جلوی خط فرمان بنویسید. ping yahoo.com ( بدون www )

آی پی یاهو رو بهتون می ده شما از این طریق می تونید آی پی هر سایتی رو به دست بیارید و وارد اون سایت بشید . نکته آی پی عددی چهار قسمتی است مانند ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱

راه دوم استفاده از proxy هست که شامل یک عدد ip ویک عدد port است و همه سایتها رو باز می کنه برای این کار ار منوی  tools گزینه  internet options رو انتخاب کرده به سربرگ connections رفته برروی lan settingsکلیک می کنیم در پنجره ی ظاهر شده در قسمت proxy server با کلیک روی چک باکس موجود قسمت پروکسی رو فعال کرده و آی پی و پورت رو وارد می کنیم. برای به دست آوردن پروکسی های جدید می توانید آی دی iran_proxy رو در یاهو مسنجر خود add کنید تا به شما جدید ترین پروکسی ها رو بده.






ساخت یک فولدر کاملاٌ مخفی:

برای مخفی کردن فایلها یا فولدرها در ویندوز از hidden استفاده می شود اما اگر کسی که نمی خواهیم به اطلاعات ما دست یابی پیداکند کمی کامپیوتر بلد باشد می تواند آنها را به طریقی که بعداً توضیح خواهم داد پیدا کند. اما ما در اینجا روشی را توضیح می دهیم که هیچ کس نمی تواند آنها را پیدا کند .

برای این کار اولاً فولدر نباید هیچ اسمی داشته باشد تا در هنگام سرچ پیدا شود پس باید به جای اسم فولدر از کاراکتر فاصله ( space ) استفاده کنیم که قطعاً ویندوز این نام گذاری را قبول نمی کند پس باید پس از اینکه روی فولدر راست کلیک کردیم و گزینه ی rename را انتخاب کردیم کلید alt - - را پایین نگه داشته و در همین حال عدد 0160 را وارد کنیم البته این عدد نوشته نمی شود ولی باید آن را وارد کنیم سپس هنگامی که کلید alt را رها کنیم یک کاراکتر فاصله ایجاد می شود که ویندوز آن را می پذیرد و اگر یکبار enter بزنیم نام فولدر همان فاصله ( space ) است و اصلاً دیده نمی شود . در مرحله ی بعد می توانیم icon ( عکس ) فولدر را نیز کاملاً محو کنیم تا این فولدر دیده نشود برای این کار پس از راست کلیک کردن بر روی فولدر و انتخاب گزینه ی  properties در پنجره ی باز شده سربرگ customize را انتخاب کرده و در  آنجا روی دکمه ی change icon... کلیک می کنیم تا لیست آیکونها ظاهر شود در این لیست تعدادی آیکون وجود دارد که می تواند به جای آیکون فعلی برای این فولدر جایگزین شود اگر کمی نوار لغزنده ی افقی را به سمت راست بکشیم تا بقیه ی آیکونا دیده شود در یک قسمت سه جای خالی روی سر هم وجود دارد که با انتخاب یکی از آنها به جای آیکون اصلی و کلیک بر روی گزینه ی ok فولدر مورد نظر کاملاً نا مرئی خواهد شد. اگر اکنون آن را hidden کنیم دیگر هیچکس نمی تواند به آن دست رسی داشته باشد. برای hidden کردن بروی آن راست کلیک کرده گزینه ی properties را انتخاب می کنیم و از پنجره ی ظاهر شده ، در آخرین قسمت یعنی attributes بر روی checkbox ( گزینه ) hidden کلیک می کنیم و سپس ok می زنیم حال اگر از منوی tools گزینه ی folder option را انتخاب کرده و از سربرگ view گزینه ی

 do not show hidden file را انتخاب کنیم دیگر فایلها و فولدر های مخفی را نشان نمی دهد.

برای دسترسی ما به فولدر مخفی شده ابتدا به آدرسی که این فولدر قرار دارد می رویم سپس در قسمت folder option سربرگ view گزینه ی show hidden file.. راانتخاب کرده و ok می کنیم. حال اگر در این قسمت کلید های ctrl و a راهمزمان بگیریم تا تمام اشیا انتخاب شوند فولدر مخفی ما هم انتخاب می شود ما با دانستن جای فولدر در آنجا دابل کلیک می کنیم تا وارد آن شویم .                                خسته نباشید.





تنظیمات پوشه ها و فایلها
بتدا وارد Control Panel شوید و آن را به حالت ‍Classic درآورید(در سمت چپ روی Switch to Classic View در صورت وجود کلیک کنید).
و سپس Folder Option را انتخاب کنید.

باز شدن پنجره جدید:
در ویندوز این امکان وجود دارد که با دابل کلیک بر روی هر Folder وارد پنجره‌ای جدید شوید.در زبانه General در قسمت Browse folder گزینه دوم را انتخاب کنید تا این امکان فعال شود.

یک کلیک به جای دو کلیک:
در زبانه General در قسمت Click items as follows گزینه اول را انتخاب کنید.
در زیر گزینه مورد اول باعث می‌شود تا همیشه زیر نام تمامی آیکون‌ها یک خط وجود داشته باشد و مورد دوم باعث می‌شود تا فقط هنگامی که موس روی آیکون قرار گرفت داری خط شود.
پس از OK کردن دیگر نیاز نیست روی آیکون‌ها دو بار کلیک کنید.

نشان دادن پسوند فایلها:
ااگر ویندوز تشخیص دهد که یک فایل را با چه نرم‌افزاری اجرا کند آیکون متناسب با آن برنامه را برای فایل در نظر می‌گیرد و پسوند فایل مورد نظر را نشان نمی‌دهد.
اگ ویندوز نتواند تشخیص دهد که فایل را باید با  چه نرم‌افزاری اجرا کند آیکون خود ویندوز را برای آن در نظر می‌گیرد و پسوند آن فایل را نمایش می‌دهد.
برای این که پسوند همه فایل‌ها نشان داده شوند وارد زبانه View شوید و علامت کنار Hide extentions for known file type را با کلیک کردن بر روی آن بردارید.
همچنین در زبانه File Type می‌توانید مشخص کنید که فایل شما با چه برنامه‌ای اجرا شود یا چه آیکونی داشته باشد.

نمایش فایلهای مخفی سیستم عامل:
در زبانه View علامت کنار Hide protected operating system files را با کلیک بر روی آن بردارید تا تمامی فایلهای سیستمی نمایش داده شوند.
البته قبل از آن باید Show hidden files and folders را انتخاب کرده باشید.




اولویت بندی برنامه ها در ویندوز

در ویندوز این امکان وجود دارد که برنامه‌ای که برای شما اهمیت بیشتری دارد با اولویت بیشتری اجرا شود.
برای این کار با نگه داشتن کلید های Ctrl, Alt, Del وارد Windows Task Manager شوید. سپس به زبانه Processes بروید و روی برنامه مورد نظر خود راست کلیک کنید. در قسمت Set Priority می‌توانید اولویت برنامه را از Normal به مقادیر کمتر یا بیشتر تغییر دهید.



ذره بین ویندوز

برا اجرای ذره بین ویندوز دستور magnify را در Run تایپ کنید. حالا قسمت بالای Desktop شما به ذره بین تبدیل می‌شود. با استفاده از پنجره Magnifier Setting که همزمان باز می‌شود می‌توانید تنظیمات دلخواه خود را اعمال کنید.



صفحه کلید مجازی

برای استفاده از صفحه کلید مجازی سیستم عامل، در Run تایپ کنید osk
استفاده از این صفحه کلید برای جلوگیری از ثبت کلیدهای فشرده شده توسط نرم‌افزارهای جاسوسی مناسب است.



گذاشتن پسورد بر روی ویندوز xp هنگام start up

در Run تایپ کنید syskey تا پنجره Securiting the Windows XP باز شود. سپس دکمه Update را فشار دهید و Password Startup را انتخاب کنید.
حالا می‌توانید پسورد خود را وارد کنید تا در startup ویندوز از شما درخواست شود.



مشاهده clipboard

هر چیزی را که در ویندوز Copy یا Cut می‌کنیم در حافظه ClipBoard قرار می‌گیرد.
گاهی اوقات فراموش می‌کنیم چه چیزی را در این حافظه ذخیره کرده‌ایم. برای پی بردن به حافظه Clip Board دستور clipbrd.exe را در Run اجرا کنید تا برنامه ‍ClipBook Viewer نمایش داده شود.



پی بردن به وجود فایلهای مخفی

ابتدا My Computer را باز کنید و از منوی View گزینه Status Bar را انتخاب کنید تا نوار وضعیت به پایین پنجره اضافه شود. در سمت چپ این نوار تعداد اشیاء موجود در پنجره را نمایش می‌دهد که در صورت وجود فایلهای مخفی(Hidden) تعداد آنها را در داخل پرانتز نمایش می‌دهد.



قطع کردن صدای مودم

ابتدا وارد پنجره Properties کانکشن خود شوید و در زبانه General دکمه Configure را فشار دهید.
در پنجره‌ای که باز می‌شود روی آخرین گزینه یعنی Enable Modem Speaker کلیک کنید تا غیر فعال شود.



تغییر نحوه ورود به ویندوز

در ویندوز XP این امکان وجود دارد که صفحه ورود کاربران را به شکل ویندوز 2000 تغییر دهید.
برای این کار ابتدا وارد Control Panel شده و User Accunts را انتخاب کنید. در پنجره ای که باز می‌شود روی گزینه Change the way users log on or off کلیک کنید.
اکنون می‌توانید با کلیک بر روی Use the welcome screen آن را غیر فعال کنید تا دیگر از صفحه خوش‌آمد گویی ویندوز XP استفاده نشود.



نگه داشتن taskbar روی بقیه ی پنجره ها

وارد کنترل پنل شده و آن را به حالت Classic در آورید(در سمت چپ روی Switch to classic view کلیک کنید).
در قسمت Taskbar and Start Menu به بخش Taskbar بروید و روی keep the Taskbar on the top of other windows کلیک کنید تا علامت زده شود.




عکس گرفتن از صفحه نمایش

برای عکس گرفتن از صفحه نمایش در وضعیت دلخواه کلید Print Screen را از صفحه کلید فشار دهید.
اکنون تصویری از صفحه نمایش شما در حافظه ‍ClipBoard ویندوز است که می‌توانید با استفاده از برنامه‌هایی مانند Paint آن را Paste نمایید.
نکته مهم در عکس گرفتن از صفحه نمایش به این روش این است که شما می‌توانید تنها از پنجره فعال ویندوز که پررنگ‌تر نشان داده می‌شود عکس بگیرید. برای این کار باید قبل از فشردن کلید Print Screen کلید Alt را نگه دارید.




چسباندن برنامه به منوی start

روی برنامه مورد نظر خود راست کلیک کنید و گزینه Pin to Start menu را بزنید تا برنامه شما در منوی شروع زیر Internet Explorer و OutLoock Express قرار گیرد.



تغییر تنظیمات جستو جو

پس از کلیک بر روی Search در منوی شروع روی Change Preference که در سمت چپ قرار دارد کلیک کنید.
گزینه Without an animated screen character باعث خاموش شدن تصویر متحرک جستجو می‌شود.
با گزینه Whith a different charavter می توان تصویر متحرک جستجو را تغییر داد.
گزینه Change files and folders search behavior حالت جستجو را از استاندارد به پیشرفته تغییر می‌دهد.
گزینه Change Internet search behavior مربوط به تنظیمات جستجوی خود کار یک سایت توسط موتور های جستجو درصورت پیدا نشدن آن است که به طور پیش فرض موتور جستجوی MSN برای آن در نظر گرفته شده است.
گزینه Don't show balloon tips توضحیاتی که با نگه داشتن موس بر روی اشیا ظاهر می شوند را غیر فعال می‌کند.

در حالت جستجوی پیشرفته با کلیک بر روی More advanced options با گزینه‌های دیگری روبه‌رو می‌شوید:
Search system folders: جستجو در پوشه‌های سیستمی
Search hidden files and folders: جستجو در پوشه‌ها و فایلهای مخفی
Search subfolders: جستجو در زیر پوشه‌ها
Case senstive: حساسیت نسبت به بزرگ یا کوچک بودن حروف
Search tape backup: جستجو در پشتیبان‌ها




فشرده سازی با ویندوز xp

برای فشرده سازی یک فولدر روی آن راست کلیک کنید و از زیرمنوهای Sendto گزینه
Compressed (Zipped) Folder را انتخاب کنید تا اطلاعت شما فشرده شوند.
برای ایجاد یک فولدر فشرده جدید بر روی دسکتاپ راست کلیک کنید و روی New بروید
و Compressed (Zipped) Folder را انتخاب کنید حالا می‌توانید فایلهای خود را درون آن بیندازید.
برای گذاشتن پسورد روی فولدر فشرده شده ابتدا وارد آن شوید سپس از منوی File گزینه Add a Password را انتخاب کنید. پسورد مورد نظر خود را دو بار وارد کرده و OK کنید. با این پسورد محتویات فولدر فشرده شده نمایش داده می‌شوند اما نمی‌توان آنها را باز کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد